Summerdojo afgelast

stjjmh

Summerdojo afgelast

Helaas moeten we mededelen dat we te weinig aanmeldingen hebben om de activiteiten door te kunnen laten gaan. De activiteit zal dus verplaats worden naar een later moment (na de zomervakantie). Deze datum horen jullie nog en we hopen van harte dat jullie dan alsnog mee willen doen!

In samenwerking met verschillende organisaties organiseren we woensdag 21 augustus een Summerdojo voor jongeren van 10 tot en met 21 jaar. Dit zal plaatvinden in het Bruisnest van 13:00 tot 16:00. Tijdens de Summerdojo zijn er verschillende activiteiten te doen. Dit zijn:

SCRATCH
Hiermee kun je leuke spelletjes en animaties kunt maken. Heb je hier nooit mee gewerkt? Dat is geen probleem! Als beginner ben je ook welkom en hebben we opdrachten voor je om mee aan de slag te gaan.  Ken je al wat van Scratch dan hebben we ook wat uitdagender spelletjes. Maak bijvoorbeeld je eigen racebaan.

MINI – WALLET – DESIGN
Superhandig zo’n mini-wallet. Gewoon voor wat kleingeld om even zo mee te nemen.  Design ‘m zo dat bij jouw style past. TIP: heb je nog een saai telefoon/tablet hoesje? Neem die mee, dan pimpen we die!

HEEL WADDINXVEEN BAKT
Heel Waddinxveen bakt! Maak jij de lekkerste cupcake?

MAKEY MAKEY

Met Makey Makey kun je op verschillende manieren spelletjes bedienen die je in Scratch hebt gemaakt. Maar het is ook een technisch apparaatje waarmee je leuke dingen kunt doen, bijv muziek maken en testjes doen!

CHILL’M
Tussen de activiteiten door gewoon even lekker chillen? Speel een potje tafelvoetbal of pingpong of geniet van een lekkere snack met een drankje!

LEAPHY
Demonstratie robot bouwen, Vind je dit tof? Geef je dan ter plekke op voor de workshop of bouw de eerder gemaakte robot (in Zonnig Zuid) af.

Om een kleine inschatting te maken van het aantal deelnemers vinden we het fijn als je je even aanmeldt bij kirstengroos@stjjmh.nl / 0611863294

Tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook
INSTAGRAM