After summer Dojo

stjjmh

After summer Dojo

In samenwerking met verschillende organisaties organiseren we vrijdag 18 oktober een Summerdojo voor jongeren van 10 tot en met 21 jaar. Dit zal plaatvinden in het Bruisnest van 17:00 tot 21:00. Tijdens de after Summerdojo zijn er verschillende activiteiten te doen. Dit zijn:

SCRATCH
Hiermee kun je leuke spelletjes en animaties kunt maken. Heb je hier nooit mee gewerkt? Dat is geen probleem! Als beginner ben je ook welkom en hebben we opdrachten voor je om mee aan de slag te gaan.  Ken je al wat van Scratch dan hebben we ook wat uitdagender spelletjes. Maak bijvoorbeeld je eigen racebaan.

MINI – WALLET – DESIGN
Superhandig zo’n mini-wallet. Gewoon voor wat kleingeld om even zo mee te nemen.  Design ‘m zo dat bij jouw style past. TIP: heb je nog een saai telefoon/tablet hoesje? Neem die mee, dan pimpen we die!

HEEL WADDINXVEEN BAKT
Heel Waddinxveen bakt! Maak jij de lekkerste cupcake?

MAKEY MAKEY
Met Makey Makey kun je op verschillende manieren spelletjes bedienen die je in Scratch hebt gemaakt. Maar het is ook een technisch apparaatje waarmee je leuke dingen kunt doen, bijv muziek maken en testjes doen!

CHILL’M
Tussen de activiteiten door gewoon even lekker chillen? Speel een potje tafelvoetbal of pingpong of geniet van een lekkere snack met een drankje!

LEAPHY
Demonstratie robot bouwen, Vind je dit tof? Geef je dan ter plekke op voor de workshop of bouw de eerder gemaakte robot (in Zonnig Zuid) af.

PIZZA MAKEN + ETEN Maak als een echt pizzabakker een pizza!

Ook is er een DJ aanwezig!

Om een kleine inschatting te maken van het aantal deelnemers vinden we het fijn als je je even aanmeldt bij kirstengroos@stjjmh.nl / 0611863294

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Follow by Email
Facebook
Facebook