Jops in beeld

stjjmh

JOP staat voor jongerenontmoetingsplek. Op deze pagina vind je informatie van de verschillende Jops die te vinden zijn in de Gemeente Waddinxveen.

De JOP’s moeten een prettige plek zijn en blijven. Daarom gelden er spelregels:
1. Na 22:00 slapen veel mensen, zorg dan ook dat je hun niet wakker maakt, want daar worden ze niet gezelliger van! Oja, vergeet ook de motor van je auto of scooter niet af te zetten, dat scheelt weer benzine en overlast!
2. Alcoholhoudende drank en drugs zijn niet toegestaan om bij je te hebben of te nuttigen. Dit geldt ook voor aangebroken flessen, blikjes etc. met daarin alcoholhoudende drank.
 3. Parkeer je auto, scooter of fiets op de daarvoor bestemde plaats (dus niet in de groenstrook of planten).
4. Open vuur is alleen toegestaan in de open haard van je ouders.
5. Morgen wil iemand anders chillen dus laat de dug-out, de afvalbakken en de andere meubels in de staat zoals ze zijn. Meubels bekrassen, bekladden, vandalisme of vernieling plegen zijn uiteraard niet toegestaan.
6. Houd het terrein schoon en opgeruimd. Loop naar de prullenbak en gooi je rommel daar weg, maar gooi het niet op de grond.
7. Moet jij of je hond een boodschap doen, ga dan naar de supermarkt, voor die andere soort boodschap ga je het dichts bijzijnde toilet of ruim het zelf even op.​

Jop coenecoop industrieterrein

Jop zuiveringspad

JOP Centrum (Gouweplein)

Jop Park Triangel

Jop skatebaan

Follow by Email
Facebook
Facebook
INSTAGRAM